onsdag 2 mars 2011

Arbetskläder

Presentreklam
Vikten av att företaget vill framtona kvalité även i sitt val av presentreklam har gjort att många företag i Stockholm väljer oss när de behöver hjälp.

Julklappar i Stockholm
Julklappar till företag De allra flesta av oss ger bort julklappar till varandra. Ett sätt att visa uppskattning, att visa hur mycket någon betyder för en annan människa. För de allra flesta företag och organisationer är det samma sak - man ger bort en julklapp till exempelvis sina anställda och/eller sina kunder.

Arbetsskor
Vi har över 50 lagerförda modeller av arbetsskor i vår stora yrkesbutik på södermalm i Stockholm. där får du hjälp med ditt val av arbetsskor eller skyddsskor.

Arbetskläder
Vi har ett sortiment på runt 20 000 artiklar från ett stort antal kända varumärken som till exempel Jobman workwear, Blåkläder, Haglöfs, Helly Hansen, Craft, North Face, Phenix, SEBAGO Dunderdon, Fristads och Hahnenkamm.

Profilkläder
Vi har den största utställning i Stockholm för profilkläder och kan hjälpa er med att profilera upp ditt företag i passande kläder, i rätt färger och givetvis märkt med din logotype.

Promotion
Vikten av att företaget vill framtona kvalité även i sitt val av promotion har gjort att många företag i Stockholm väljer oss när de behöver hjälp. Vi har en av de största utställningarna i Stockholm för presentreklam där vi visar upp vårt stora utbud.

Varselkläder
Den främsta funktionen för dina varselkläder är att öka säkerheten för dig som arbetar där det är viktigt att vara väl synlig.

Målarkläder i Stockholm
Att vara målare är att sätta färg på tillvaron för många. Ändå klär målare sig alltid i vitt. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment av plagg för målare och murare.

Sotarkläder i Stockholm
En helt ny serie arbetsplagg, perfekt för sotaren! Unikt material som är godkänt enligt EN 469 mot genomträngning av olja & syror. Tätheten i tyget bidrar till att lim, olja, väta har svårt att tränga igenom.

Inga kommentarer: